NU sunt singură…

Fiecare din noi avem momente în care simțim că suntem așa de mărunte, de lipsite de importanță! Adesea, facem același lucruri în rutina vieții noastre și Satan nu pierde niciodată șansa de a ne dărâma, de a ne face să ne simțim un NIMENI. Totuși, suntem fiice de împărat, suntem PRINȚESE ale Cerului și ce amarnic ne înșeală Cel Rău atunci când reușește să ne aplece ochii în jos și să ne împovăreze cu gunoaiele acestei lumi! Avem atâta valoare în ochii Creatorului și El are așa planuri mărețe pentru noi!

La întâlnirea cu femeile, cea de luni 4 martie 2013, am învățat să-mi ridic ochii înspre Cer și am primit încurajare, mângâiere, bucurie, speranță, liniște sufletească. Fiecare decizie pe care o iau, va aduce mai devreme sau mai târziu viață sau moarte în viața mea și implicit în viețile celor ce ma înconjoară.

Deci, e imperios necesar să iau decizii înțelepte, cu ajutorul lui Dumnezeu. Mă simt așa de încurajată să știu că nu sunt singura care se confruntă cu dificultăți, chiar dacă ele diferă de la o persoană la alta, să văd cum Dumnezeu răspunde la rugăciuni și cum dă eliberare! Sunt așa de emoționante momentele în care surorile noastre își deschid sufletul ca noi să putem citi ca într-o carte și să luăm învățături pentru viață din experiențele lor!

Cunoaștem așa de multe la nivelul informației, dar când vine momentul să aplicăm, să trăim ceea ce știm, satan ni le fură din minte și eșuăm adesea. La întâlnirile cu femeile am aflat că nu sunt singura care eșuează și că Domnul e cel care-mi dă putere în fața Celui Rău și prin El pot TOTUL! Și părtăția la aceste întâlniri…, un simplu zâmbet, aparent lipsit de importanță, aduce atâta încurajare în momentele cele mai negre! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru femeile care s-au pus la dispoziția Sa, ca și altele să fie ridicate și să primească mereu împrospătare!

Simona Hotea