Priscila Ieri şi Azi (2009)

PRISCILA IERI SI … AZI!

Anul acesta – 2009 – revista noastră a împlinit 10 ani! Am hatărât deci să sărbătorim! Așa că, în luna septembrie, am avut o conferință aniversară, pe tema: “Priscila – ieri și azi” la Valea Drăganului. Au venit femei de pretutindeni, femei care și-au adus aportul la realizarea revistei și nu numai…

Au fost clipe emoționante când, privind primul număr al revistei, am putut spune: cu adevărat Dumnezeu nu disprețuiește începuturile slabe! Am văzut cum stângăciile noastre de la început au fost transformate în pagini frumoase, mesaje cu miez, binecuvântând sute și mii de femei.

“Până aici Domnul ne-a ajutat!” – a fost convingerea tuturor!

Priscila – personajul biblic, ne este acum mai dragă, pentru că o cunoaștem mai bine și o iubim. Desi Sfânta Scriptură vorbeste puțin despre Priscila, am descoperit aspecte deosebite din viața ei, care au fost o mare provocare pentru noi…

În conferință ne-au slujit femei minunate, precum: Adriana Cosman, Nora Fărăgău, Mihaela Mănăstireanu, Dana Salahoru, Angela Tiprigan, Rodica Filip, Camelia Căpușan. Mesajele au prezentat diferite aspecte ale vieții Priscilei:

  • Priscila – femeia cu o viziune mult deasupra vremii în care a trăit.
  • Priscila – femeia care a lucrat în echipă cu soțul ei, fiind printre tovarășii de lucru ai ap. Pavel.
  • Priscila – femeia care se investea în alții.
  • Priscila – femeia care a slujit în lucruri practice bisericii din casa ei.
  • Priscila – femeia care a înfruntat adversitățile, circumstanțele nefavorabile și a rămas deasupra lor.

Cele mai multe femei au plecat acasă cu dorința de a fi o Priscilă a zilelor noastre!

 

Mărturii…

A fost o oază pentru sufletul meu… am primit exact ce aveam nevoie!

Simona

Plec de aici cu convingerea că se merită să slujești de dragul lui Cristos! Uneori privind în jur, la oameni, parcă zici că nu se merită, dar dacă ști cui slujești, atunci întotdeauna poți spune: pentru El, se merită!

Mari

Am înțeles ce important este să ai o mamă spirituală! Eu nu am, și-mi doresc! O caut de-acum!

Lidia

Am fost provocată de acele cuvintele rostite de Moody, cândva, care s-au repetat mereu în timpul conferintei: n-a văzut lumea ce poate face Dumnezeu printr-o persoană care este dedicată Lui! Plec cu decizia de a mă pune la dispoziția lui Dumnezeu!
N-am crezut că se pot vorbi atâtea despre Priscila! Știam așa puține despre ea. Acum o iubesc și vreau să fiu o Priscilă!

Rodica