Ce este programul Priscila?

CE ESTE?

Programul Priscila este o şcoală de echipare pentru femei… în vederea ucenicizării și a dezvoltării unei lucrări cu femeile în bisericile locale.

Programul se va desfășura pe durata a 3 ani, funcționând pe module: două module pe an, a câte 5 zile.

DE CE?

Credem în nevoia unei forme organizate de învăţare pentru femeile creștine, pentru că…

… În prezent, nu există un program sistematic la nivel național, conceput pentru creșterea spirituală a femeilor și pentru echiparea lor în vederea slujirii altor femei.

… Sesiunile acestui program reprezintă șansa de asumare a unor cunoștinţe teoretice, a unor abilităţi de slujire, într-un context relaţional inedit ce oferă șansa creșterii și în caracter, într-un timp pus deoparte special pentru asta, departe de tumultul cotidian, alături de femei mature, de la care poţi învăţa, pentru ca apoi, la rândul tău, să le poţi învăţa pe altele (2Tim. 2:2; Tit 2:3-5).

… Poartă numele ,,Priscila”, pentru că Priscila este un model de femeie implicată în lucrarea lui Dumnezeu alături de soţul ei, o femeie care și-a folosit darurile în ucenicizarea celor de lângă ea.

VIZIUNEA:

Femei creștine mature și echipate pentru a dezvolta o lucrare de ucenicizare, începând din casa lor și având impact asupra tuturor relațiilor în care sunt implicate.

2 TIMOTEI 2:2
Ce ai auzit de la mine… transmite oamenilor de încredere, care să fie în stare să înveţe pe alţii.

VALORILE NOASTRE:

  • Intimitatea cu Dumnezeu
  • Caracter cristic
  • Relații sănătoase, începând din familie
  • Ucenicia ca mod de viață
  • Lucrul în echipă
  • Slujirea sub autoritatea bisericii locale