Conferință: “Smerenia, însemnul Regal!” (2013)

Vă invităm la o nouă conferință, din ciclul

„În așteptarea Mirelui”

Conferința este susținută de românce și se adresează oricărei femei care dorește să-și împrospăteze dorul după Mirele Ceresc și să trăiască așteptându-I venirea. Conferința va avea loc la Valea Draganului – Casa de vacanță Rehoboth – în perioada 10-12 MAI 2013. Deschiderea conferinței se va face vineri, cu cina, la ora 17:30 și se va încheia duminica cu prânzul, la ora 13. Recepția va avea loc vineri, între orele 13-17.

Înscrieri: Marinela Barbu, telefon: 0728.881522, email: maribarbu2005@yahoo.com

Casa de vacanță REHOBOTH ne oferă următoarele categorii de confort:
Camere duble – în Vila 4 (23 camere), în Vila Timis (16 camere) – la o distanta de 3 min. si la vila Victoria (15 camere) la 5 min. cu masina, cost 230 lei/2 zile
Camere cu 3-4 locuri în celelalte 2 vile, fiecare camera cu baie proprie – cost 200 lei/2 zile

Pretul – (se va achita persoanei care vă invită până la data de 15 aprilie) – include, cazare, trei mese pe zi, și costurile ce țin de organizarea conferinței. Completarea locurilor se va face în ordinea înscrierilor.

Așteptăm confirmarea de participare până la data de 15 Aprilie 2013. Cele care veniti în grup, vă rugăm foarte mult să ne trimiteți tabelul cu persoanele înscrise, până în 15 aprilie. Orice modificare va apărea la tabelul trimis, dorim să fie anunțată! Dacă vor fi modificări chiar și în ultima zi, vă rugăm să ne comunicați.

ATENTIE! Foarte important este ca atunci când comunicați lista participantelor la conferință, să vă asigurati ca mai sunt locuri la categoria pentru care optati, și să precizați dacă cineva, în mod excepțional, nu va ajunge la cină. De altfel, insistăm să fim toate de la începutul și până la sfărșitul conferinței!

Dacă sosiți cu trenul, vă rugăm să anunțați ora la care ajungeți, ca să puteți fi aștepatate la gară. Trenul personal oprește la halta Valea Drăganului, iar acceleratul la Ciucea. Este f important să ne anunțați dacă aveți nevoie de transport de la gară.

Vă propunem să avem și un târg în cadrul conferinței, pentru a strange fonduri pentru conferințe. Deci, dacă vreți să fiți parte la această lucrare, aduceți obiecte care vă prisosesc acasă, pentru vânzare și astfel ne vom face un fond pentru conferinte. Obiectele vor fi preluate la receptie.
Vă așteptăm cu mult drag,

Din partea organizatorilor:
Lidia Șchiopu (tel. 0742.149035 sau 0729.143516)