FII FEMEIA GENERAȚIEI TALE!

Caut un om, care să stea în spărtură pentru țară și neam! 

… se auzea vocea lui Dumnezeu în timpul lui Ezechiel, voce care, străbătând veacurile, se aude și azi…  

Când ne uităm în istoria biblică a Vechiului Testament și, apoi, în istoria creștinismului, observăm cum, într-o anumită perioadă de timp, într-o zonă geografică sau într-un popor, Dumnezeu a ridicat, a format, a folosit un om sau mai mulți care să-I împlinească planurile. El întotdeauna a lucrat cu oameni, prin oameni, pentru oameni și a vegheat ca fiecare detaliu al planurilor Sale să prindă viață.

Așa l-a ridicat pe Moise, pe Iosua, pe Samuel, pe David, pe Debora, pe Estera, iar, mai târziu, i-a ales pe cei doisprezece ucenici și pe Pavel. Istoria ne vorbește, apoi, despre sfinții părinți care au vegheat ca o doctrină sănătoasă să se perpetueze, peste veacuri. Iar de-a lungul secolelor, o pleiadă de sfinți, de oameni disponibili, cu inimă dedicată I-au auzit chemarea și s-au alăturat planului lui Dumnezeu pentru viața lor, trăind, cu impact, în generația lor.

Caut un om, care să stea în spărtură pentru țară și neam!

Strigătul acesta este la fel de actual acum, ca și atunci. Dumnezeu așteaptă ca fiecare dintre noi să-I auzim vocea, fiecare să-I înțelegem inima, să ne așezăm la brațul Lui și, împreună cu El, să facem ca voia Lui să se împlinească pe pământ precum în cer.

Dacă nu putem fi Estera, Debora… am putea fi „o Priscila”, „o Tabita” sau „o Susana Wesley”. Am putea fi mama care crește un Ioan sau soția care stă în spatele unui evanghelist, al unui misionar sau am putea fi chiar misionare în zona noastră de influență, începând din casele noastre, unde, pur și simplu, purtând în noi LUMINA lui Cristos, să aducem schimbare.

Caut un om, care să stea în spărtură pentru țară și neam!

În urmă cu un sfert de veac, am auzit chemarea Domnului meu de a fi o voce care să stea de partea ADEVĂRULUI și să-l transmită tuturor celor ce vor să-l audă.  Așa a luat viață revista PRISCILA – ca o platformă de pe care femei mature, femei înțelepte au transmis o învățătură sănătoasă tuturor femeilor iubitoare de adevăr.

Și de-a lungul celor 25 ani, am făcut cunoștință cu zeci de femei care au răspuns acelei chemări interioare de a fi o femeie cu impact în generația ei, de a fi femeia care-și trăiește din plin feminitatea și își joacă bine rolurile date ei de Creatorul Însuși.

 Au fost prezente, pe paginile revistei, femei singure și căsătorite, tinere și în vârstă, mame și fiice, soacre și nurori, dar, indiferent de statutul lor social sau profesional, femeile acestea aveau ceva în comun: dragostea pentru Dumnezeu, CEL care a transformat pentru totdeauna viețile lor. Ele au înțeles că, dacă ți s-a făcut un bine așa de mare, nu mai poți sta indiferent față de atâtea nevoi din jur. Te ridici, îți sufleci mânecile și… te apuci de lucru. Sau măcar strigi…, faci ceva…

 Dacă ai fost orb și ai căpătat vederea, cum să taci? Dacă ai fost rătăcit/pierdut și ai fost găsit, cum să nu arăți și altora CALEA!? Cum să trăiești egoist doar pentru tine, când pentru viața ta CINEVA a plătit cu a Lui!?

Chemarea lui Dumnezeu te scoate întotdeauna din zona ta de confort și de siguranță, este ca o umblare pe ape, dar, după ce faci primul pas, devii părtaș al unei aventuri atât de frumoase, încât nu ai vrea să se mai termine. Cu Domnul la braț, mergi pe drumuri obișnuite ori plutești peste hăuri, atunci când trebuie, dar întotdeauna vei umbla din minune în minune! Pentru că umblarea cu El este cea mai frumoasă aventură!

Caut un om, care să stea în spărtură pentru țară și neam!

Auzi cumva acest strigăt? Ai vrea și tu să-I răspunzi asemeni Mariei: „aici sunt… facă-se voia Ta în viața mea!” Sau… fă ce vrei cu viața mea! Sunt aici la dispoziția TA!

Lidia Schiopu