Setea Inimii (2008)

Setea inimii după relații profunde

Opriți-vă și să știți că Eu sunt Domnul !
Eu stăpânesc peste neamuri ! Eu stăpânesc pe pământ !

Psalm 46 :10

Și… ne-am oprit pentru trei zile, la Sovata, ca să auzim ce are Domnul să spună inimilor noastre… Am venit împreună peste 500 femei din toată țara într-o conferință interconfesională, cu tema: Setea inimii după relații profunde. Au fost, de asemenea, prezente și femei din Republica Moldova și a fost minunat să cântăm împreună, să ne bucurăm, că facem parte din aceeași mare familie a lui Dumnezeu, gustând clipe de cer!

Invitata noastră specială, Linda Dillow, (click aici…) ne-a vorbit despre cele mai importante relații: intimitatea cu Dumnezeu și intimitatea cu partenerul de viață. Cuvintele transmise au ajuns la inima femeilor… cele mai multe dintre ele mărturisind că a fost exact ceea ce aveau nevoie.

Dar iată ce ne spune chiar ea despre tematica noastră:

Tema noastră de discutie va fi: ”Intimitatea cu Dumnezeu si intimitatea cu soţul tău.” Vom privi toate referinţele din Biblie referitoare la intimitatea sexuală în căsnicie. De asemenea, vă voi împărtaşi călătoria mea în cunoaşterea mai profundă a lui Dumnezeu. Am scris cartea “Împlineşte-mi sufletul insetat”, pentru a încuraja femeile să mi se alăture într-o călătorie, spre a deveni închinătoare (adoratoare) ale lui Dumnezeu. Domnul mă ţine în această călătorie minunată de mai bine de 10 ani. El mă transformă dintr-o slujitoare într-o închinătoare (adoratoare). De şapte ani citesc Scripturile si Il rog pe Dumnezeu un singur lucru: “Învaţă-mă să mă închin”.

Am vazut în cuvantul Domnului ca:

  • Închinarea începe cu o aşteptare sfântă.
  • Închinarea se termină cu o ascultare sfântă.
  • În închinare e ascunsă prezenţa lui Dumnezeu.. .

Consider închinarea o plecaciune a tuturor aspectelor din viata mea. Îmi plec genunchii în fiecare dimineaţă şi declar Sfant, Sfant, Sfant! Ma ridic de pe genunchi şi păşesc în închinare în viaţa de fiecare zi, ducându-l ”afară” pe Cel ce este ”Sfânt. Sfânt, sfânt”! Îmi închin viaţa ca o jertfa vie, care reprezinta inchinarea mea spirituala. Pe parcursul unei zile caut să îmi închin cuvintele, atitudinea, munca, timpul de aşteptare, durerea şi dorinţa. Viaţa mea devine treptat, în întregime, un act de adorare a Domnului meu şi sunt atrasă tot mai mult în prezenta Lui..

 

Mai bine decât oricine, însă, despre impactul conferinței, pot vorbi cele ce au fost acolo. Ascultați-le pe câteva dintre ele!

Mulțumesc D-lui că m-a ajutat să înțeleg că nu voi putea niciodată să dețin controlul tuturor lucrurilor din viața mea și tot ceea ce am de făcut este să aplec în închinare înaintea Lui voința mea, durerea mea și întreagă viața mea.

Plec acasă cu decizia de a mă închina cu tot ce am și tot ce sunt, și cu convingerea că slujirea trebuie să pornească dintr-o inimă închinătoare.

Conferința a fost motivatoare, a fost ca “o gură de aer proaspăt” …. Ceea ce mi-a vorbit în mod special a fost faptul că Dumnezeu nu vrea slujitori care se închină, ci închinători care slujesc!

Mi-a plăcut abordarea celor două subiecte de închinare și de sexualitate din punctul de vedere a unei femei mature și cu multă experiență. Despre relatii intime nu se prea vorbeste; era necesară o asemenea conferință.


Tema conferinței m-a ajutat în mod real și sper ca ecoul subiectului închinare să devină o muzică continua pentru viața mea. Iar aspectul “intimității cu soțul meu” mi-a răsturnat în mod benefic izvodirile minții…

Cu siguranță tema conferintei a fost inspirată de Duhul Sfânt. Deși am aproape 50 de ani, și mulți ani de umblare cu Domnul, niciodată nu am auzit o temă similară, tratată atât de transparent, cu multe aspecte folositoare și practice.. am învățat aici să mă ofer ca dar soțului meu.

A reușit să mă oprească din iureșul acestei vieți rapide… Mi-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut în relația cu Elohim și în relația cu soțul meu, mi-a dat multă, multă speranță. Am primit răspunsuri la întrebări pe care le aveam de ani de zile. Am primit soluții practice la situațiile din viața mea.

Pentru mine acest timp a fost un cadou prin care am văzut dragostea Lui, am simțit cum m-a luat în brațe să mă mângăie, am auzit vocea Lui cum mă cheamă la intimitate cu EL!