25 de ani de lucrare (2010)

Am fost CHEMATE IN SLUJBA UNUI VIS!

Intre 13-16 mai 2010 a avut loc la Sovata conferinta nationala a femeilor, unde impreuna am sarbatorit ceea ce Domnul a facut de-alungul anilor, (sunt 25 ani de cand femei misionare au venit in tara noastra, prin organizatia BEE, sa ne echipeze pentru slujire) , am multumit lui Dumnezeu pentru faptul ca, a ales ca si noi, femeile, sa fim parte in lucrarea Lui si apoi, ne-am uitat spre viitor, motivandu-ne sa transmitem mostenirea primita mai departe.

Au participat 500 femei din tara si nu numai… au fost alaturi de noi femei din Rep. Moldova, Rusia, Bulgaria, Macedonia, Canada, Statele Unite …femei din Diaspora romaneasca, Spania, Italia, Austria, … de asemenea doua femei din Costa Rica si Brazilia, care sunt misionare in tara noastra.

Tema conferintei:

Care vis? … Visul nostru este împlinirea VISULUI SĂU, acela de a-si zidi o Împărăție care va dăinui în veci! Iar noi, am fost chemate să fim parte la această măreață lucrare, aceea de a face ucenici, de a transmite mai departe moștenirea ce o avem in şi prin El. Visul Lui este o Impărăţie în care să domnească … împreună cu noi, iar visul nostru este El—Impăratul!

Invitatele noastre au fost Miriam Charter, Wendy Wilson si alături de ele, Lorraine Schukar, Debbie Skufca, Sherry Bohn – cele care de-alungul anilor, au venit în țara noastră riscându-și libertatea și chiar viața, doar să ne ajute să ne descoperim visul şi să ne înţelegem chemarea… Apreciem credincioşia lor în a pune în inimile noastre sămânța ACESTUI VIS!!!

Alaturi de mesaje provocatoare au fost multe marturii ale femeilor implicate in slujire, ale femeilor romance misionare, ale femeilor slujitoare din alte tari. Am dorit astfel sa motivam toate femeile participante in a-si descoperi chemarea si a pasi in slujirea la care Domnul cheama pe fiecare.

 

Ce a însemnat această conferință pentru femeile prezente? Iată câteva mărturii:

Până acum, am slujit doar în familia mea. Am înțeles că a fost doar o perioadă, iar de acum vreau ca visul lui Dumnezeu să fie și visul meu. Să pășesc dincolo de barcă.

Estera

Am fost provocată să-mi înnoiesc legământul de slujire pe care l-am făcut cu Dumnezeu. Am primit putere să o iau de la capăt și să lupt pentru visul lui Dumnezeu – Marea Trimitere; am învățat lucruri noi despre mine și despre identitatea mea în Dumnezeu.

Diana

Solitudinea ca practică spirituală este exact lupta pe care o duc cu mine, eu, care tot timpul mă mențin ,,ocupată”. Am fost provocată să-I acord timp special Domnului, zilnic.

Simona

Am înțeles că slujirea este între mine și Domnul, nu între mine și oameni.

Veronica

Mi-a întărit dorința de a-mi urma viziunea, în ciuda circumstanțelor și a vocilor din jurul meu. Alegerea de a fi rob de bunăvoie mă va urmări toată viața mea. Aveam nevoie să-mi pun un timp deoparte pentru El și să-mi fac ordine în priorități…

Claudia

M-a ridicat; am fost obosită și m-a ajutat din nou să pășesc înainte; sunt pe mare, gata să mă scufund, dar aici, la Sovata, Isus m-a luat în brațe!!!

Lena

Am înțeles încă o dată că trebuie să mă hrănesc de la SURSĂ dimineața, că am nevoie de SOLITUDINE.

Dora