Femeile în sărbătoare

Sute și sute de femei, în zeci de locații s-au adunat în primele zile ale primăverii pentru a sărbători.
Ne-am bucurat de dragostea lui Dumnzeu, Cel care ne-a creat ființe “atât de minunate”, care ne iubește cu o “iubire veșnică”, care ne poartă în brațele Sale, când trecem prin dureri… Ne putem încrede în El în momentele dificile și putem “arunca asupra Lui toate îngrijorările noastre” și El ne va purta de grijă… El și numai El poate vindeca o inimă rănită si poate reface o viață zdrobită-n cioburi… El este Turnul nostru de scăpare și nădejdea noastră!

Atâtea femei au plecat de le întâlniri pline de speranță!

“A fost o seară minunată! Cred că multe, femei au venit cu “vasul inimii spart”… așa cum am venit și eu… dar am înțeles în aceea seară că Dumnezeu poate să adune fiecare ciob și să facă vasul un întreg. Am înțeles prin tot ce Cristina Giurgiu ne-a spus, că Dumnezeu mă vrea un vas de cinste sfințit, folositor stăpânului Său, destoinic pentru orice lucrare bună”. (Gabi- Marghita)

“A fost o conferință extraordinară. M-am regăsit în multe din cele spuse de Cristina. Am învățat că Domnul vrea să ne crească în fiecare zi și să ne urce de pe o treaptă pe alta, dar asta nu se face fără modelarea care doare. Când inima ți-e sparta în mii de bucățele și nu mai știi cum să te aduni, Domnul toarnă untdelemn și modelează din nou”. (Maria Haruta- Bistrița)

“M-a motivat experiența personală a Cristinei cu autodisciplinarea în ceea ce privește părtășia zilnică cu Dumnezeu. Nu am realizat până acum că e nevoie de disciplină în acest domeniu. Este un lucru foarte bun ce l-am învățat astăzi”. (Cristina Istrate- Bistrița)
Bistrita---cristina-G “Mi-a pătruns la inimă învățătura acestei zile: Așteptăm de multe ori să fim apreciate pentru lucrurile ce le facem pentru familie sau pentru cei de lângă noi când, de fapt, noi le facem pentru Domnul și El chiar le vede pe toate și le va răsplăti.” (Carmen Pop Buia- Bistrița)

“Nu am mai participat la astfel de întâlniri și-am fost uimită de modul în care femeile din biserică s-au pregătit. Nici nu mi-am putut închipui că voi trăi așa momente înălțătoare.
Și eu cred în Dumnezeu căci m-a ajutat mult în viață, dar, aici, m-am regăsit în tot ce-am auzit de la doamna Angela. Abia aștept să mai am ocazii asemănătoare”. (Rodica – Luduș)

“Pentru mine, cele 2-3 ore petrecute în biserica penticostală, a fost o răcorire a sufletului. Nu o pot exprima în cuvinte, dar niciodată nu o să mai refuz o astfel de învitație… Simt că plutesc… Asta nu se poate uita”… (Mărioara – Luduș)

“Popas pentru suflet” am numit întâlnirea femeilor din comuna Cuci, jud. Mures, unde câteva femei am îndrăznit prin credință să organizăm acest eveniment, odată cu venirea primăverii. Știm că Dumnezeu este credincios și nu disprețuiește începuturile slabe, de aceea am “pășit și noi pe ape”. Femeile au fost încurajate de mărturiile Persidei Haiduc și ale Irinei Gherasim, iar Andreea Mois, ne-a încălzit inimile prin cântecele ei… Mulțumim frumos lui Dumnezeu pentru toate!” (Mia- Luduș)
echipa-Ocna-Mures Ziua de 3 martie a fost deosebită pentru multe femei din Ocna Mureș. Femeile din biserica Maranata am organizat o întâlnire pentru femeile din oraț și au răspuns invitației noastre peste 300 din ele. Tema întâlnirii a fost BIRUINTA ASUPRA ÎNGRIJORĂRII și invitata noastră a fost Angela Țiprigan. Am fost provocate prin mesajul ei, să ne ridicăm deasupra îngrijorărilor. Îngrijorarea ne fură bucuria prezentului, ne fură creativitatea, ne fură atenția de la soluția și resursele pe care Dumnezeu ni le pune la îndemână. Întâlnirea a fost o binecuvântare și credem că multe vieți au fost schimbate. Iată ce a însemnat întâlnirea pentru câteva din participante:

“A fost o zi grozavă, întâlnirea mi-a bucurat mult sufletul, doamnele acelea minunate mi-au reamintit cum trebuie să mă comport ca soție și ca mamă… Nici nu știu cum au zburat acele ore! Să râzi, să plângi, să te bucuri… asa ceva nu ți-e dat să trăiești în fiecare zi. Așa că mulțumesc lui Dumnezeu că am fost una din acele femei privilegiate, invitată la această minunată întâlnire”. (Ioana- Ocna Mures)

“E prima dată când plec cu Dumnezeu în inimă.”( Ocna Mures)

“Prin situația prin care trec … tot ce s-a vorbit a fost pentru mine. În urma acestei seri am luat o decizie hotărâtoare de a mă schimba și de a mă naște din nou”. (Ocna Mures)
Ocna-Mures După masa însorită de 2 martie ne-a chemat pe noi femeile din Biserica Ekklesia Oradea și pe prietenele noastre nemântuite, la o întâlnire specială organizată cu ocazia apropierii primăverii și a zilei femeii. Dumnezeu ne-a onorat cu prezența Lui, iar noi într-o atmosfera de sărbătoare am adus laudele și închinarea noastră ca semn de recunoștință față de Creatorul nostru. Cristina Giurgiu a fost invitata noastră iar mesajul a fost intitulat “În sala de așteptare a lui Dumnezeu”…

Nu voi uita niciodată frumoasa întâlnire în care am învățat că merită să aștepți chiar dacă uneori așteptarea e mai lungă, întotdeauna finalul ei este binecuvântat!- spunea una din participante.

O altă femeie spunea:

Această întâlnire a fost un răspuns pe care l-am primit din partea lui Dumnezeu, chiar aflându-mă la intersecția unor decizii.

Și cum altfel se putea termina o întâlnire festivă, decât cu un moment dulce – tort – și cadouri pentru fiecare femeie în parte: brose handmade , revista Priscila. (Mihaela- Oradea)