Wendy Wilson

Wendy Wilson

A slujit ca şi membră a grupului Entrust din 1984 cu focusul pe formarea de lideri în lucrarea cu femeile. Marea ei bucurie este să echipeze femei pentru marea provocare din Matei 28: 18-20 şi pentru rolul pe care femeile îl au într-o biserică sănătoasă şi în Împărăţia lui Dumnezeu.

Wendy şi-a început lucrarea făcând parte dintr-o echipă care se ocupa de instruirea femeilor din biserica din Romania şi Bulgaria, din 1985 pâna în 1992. Apoi, din 1992 pâna în 2009, ea a condus femeile din misiunea Echiparea Liderelor din Lucrarea cu Femeile, din Europa de est şi Rusia. În timpul acelor ani s-a dezvoltat mult aşteptata programă pentru lucrarea cu femeile, precum şi un model solid de instruire a lucrătoarelor şi a celor care transmit mai departe ceea ce au primit, in lucrarea cu femeile.

Wendy a fost împlicată şi ca şi vice-preşedintă a misiunii Entrust din 1999 până în 2007, ajutând la refocalizarea misiunii într-o strategică mişcare înspre o educaţie practică a adulţilor, sisteme de multiplicare şi înstruire a instructorilor.

Astăzi, cu peste 25 de ani de experienţă în lucrare, ea este bucuroasă să-şi dea toată atenţia înstruirii şi sfătuirii celor pasionaţi de misiune, bisericilor şi partenerilor în eforturile lor de a echipa şi a oferi resurse femeilor din întreaga lume.

Wendy şi soţul ei Ed Dudding locuiesc în Coeur D’Alene, Idaho, unde Ed slujeşte ca şi consilier şcolar şi de comunitate.