Femeia binecuvântată

Gustând dulceața părtășiilor în cadrul conferințelor speciale de femei, bogățiile de învățătură și har dobândite în urma acestora, câteva surori ne-am unit pentru a organiza și în biserica noastră o astfel de conferință.
Având sprijinul conducerii bisericii „Isus Lumina Lumii” din Satu Mare, în data de 26 octombrie a avut loc Conferința de femei cu titlul „Femeia binecuvântată”. Și într-adevăr, cu toate am fost binecuvântate prin mesajul invitatei speciale Rodica Filip, autoarea cartii “Iubește-l pe Dumnezeu din toata inima!”. Fiind prima întâlnire de acest gen în biserica noastră, am avut piedici multe, pentru că cel rău nu dorește să facem o lucrare bună, ci vrea sa ne oprească și să ne descurajeze. Însă, Cel care a pus în inima noastră dorința realizării unei slujbe bune, ne-a dat și puterea să trecem peste toate, chiar mai mult decât atât, piedicile ne-au unit și ne-au ajutat să învățăm mai mult pe viitor.

Astfel, dăm slavă Domnului că am avut un timp minunat, am fost împreună aproximativ 120 de surori din mai multe biserici. Am învățat practic ce înseamnă o femeie binecuvântată: ea este o femeie mulțumitoare, care își cunoaște statul în Hristos și roditoare. Deasemenea, ne-am înteles rolul de femei care aduc viață în jurul lor: începând din familie și până la cea mai neînsemnată relație cu cei din jur. Domnul ne-a creat cu capacitatea minunată de a da și a aduce viață prin viața noastră.
Laura-Dumi
Prin partășia de la sfârșitul conferinței am intărit relațiile dintre noi, citind pe fețele surorilor și chiar auzind de pe buzele lor, bucuria participării și laudele aduse Domnului în urma acestei întâlniri.

Suntem astfel mulțumitoare Domnului nostru pentru că am putut lucra cu folos în via Lui, pentru încurajarea de a merge mai departe și pentru binecuvântările alese care le are pentru noi și pentru Satu Mare de acum încolo! (Laura Dumitras)

Câteva mărturii:

„ În mod special Duhul Domnului mi-a atras atenția asupra atributelor lui Dumnezeu și le-a făcut mai palpabile în viața mea. Apoi am fost indemnată să fiu mai mulțumitoare față de ce am și să fiu pregătită pentru orice ar îngădui Dumnezeu peste casa mea.”(Marinela)
Satu-M--inchinare
„ Am înțeles foarte clar că o femeie binecuvântată își pregătește casa înainte de venirea zăpezii! Astfel doresc ca fiecare zi de liniște să fie pentru mine o pregătire pentru zilele de incercare.” (Laura)

„ Pentru mine a însemnat o rededicare înaintea lui Dumnezeu în ce privește raportul meu față de soț și familie. Deasemenea, am învățat cum să primesc fiecare lucru din partea Domnului și cum să fac față provocărilor.”(Camelia)