Un popas de mulțumire

Atunci când Dumnezeu îți umple viața cu binecuvântările și frumusețea Sa, inima simte imperios dorința de a înălța un gând de mulțumire, de a ridica o piatră de aducere aminte a tuturor minunilor trăite.

Animate de aceste sentimente, surorile de la Centrul Creștin Isus Lumina Lumii din Satu Mare au organizat vineri, 7 iunie 2013, o seară specială, un popas de mulțumire si recunoștință. Cele trei grupe de surori care se întâlnesc activ în cadul Centrului Creștin Isus Lumina Lumii, împreuna cu încă câteva surori scumpe din alte biserici din Satu Mare ce fac parte din grupe de studiu, au sărbătorit un an bogat de părtășie și apropiere de Domnul.

Încurajate fiind de versetul 11 al Psalmului 68: Un cuvânt spune Domnul, şi femeile aducătoare de veşti bune sunt o mare oştire!- surorile și-au adus pe rând, în cuvinte emoționante, jertfa de multumire Celui ce ne-a dat harul de a ne strange laolaltă la umbra Cuvântului Său. Pentru unele dintre participante acesta a fost primul an petrecut într-un grup de studiu cu surorile, iar mărturiile lor au fost încurajatoare și pline de entuziasm. În dragostea Sa, Dumnezeu a făcut ca prin studiul biblic și părtașia cu surorile, fiecare dintre noi să experimentăm schimbare în toate domeniile importante: apropiere mai profundă de Tatăl Ceresc prin citirea Bibliei și rugăciune, o înțelegere proaspătă și provocatoare a relației cu soții nostri, o rededicare în chemarea noastra ca mame și o nouă motivare în slujirea Trupului lui Cristos.

Din buchetul multicolor de mărturii ce a fost adus ca jertfă de mulțumire, alegem câteva și dorim ca mireasma lor să fie un imbold și o încurajare pentru toate.

Grupurile de studiu cu surori au avut un impact foarte mare asupra ființei mele.Eu sunt o mărturie vie că Hristos transformă vieți prin intermediul grupurilor de surori.(Beatrice)

Mă bucur mult că am avut harul de a face parte dintr-un grup de surori. Chiar dacă la început nu am crezut ca voi putea face față unui studiu biblic intens, Domnul m-a binecuvantat cu surori care m-au întarit, m-au încurajat și m-au ajutat sa cresc în asemanare cu Hristos.(Edita)

După o carte studiată în grupul mic cu alte surori, pot spune că am învățat multe despre relația cu soțul meu,despre faptul că munca și sacrificiul în familie este în primul rând o slujbă făcută pentru Domnul. Am descoperit lucruri noi, pe care nu le-am auzit în altă parte. (Maria)