Tabara de vara – 2016

Intre 25-28 august a avut loc prima tabără de vară a absolventelor Școlii Priscila și nu numai. Am fost 18 fete care am venit la Valea Drăganului cu dorința de a ne cunoaște mai bine, de a ne încuraja în slujire și de a crește în cunoașterea Domnului nostru.

VD Pauza

Am studiat împreună Disciplinele Spirituale (cele exterioare: Supunerea, Simplitatea, Solitudinea si Slujirea) și am descoperit cu toate că mai avem cale de parcurs până a atinge standardul lui Dumnezeu. Dar, toate am decis să călcăm pe urmele Domnului nostru, și să-I semănăm tot mai mult. Cu ce gânduri au plecat fetele spre casă, descoperiți din mărturiile lor:

Nu-mi găsesc cuvintele să exprim ce au însemnat zilele acestea pentru mine… toate modulele de la Scoală au fost deosebite dar această tabără de vară a fost ceva special!! Mi-aș fi dorit să pot înregistra în inima mea fiecare cuvânt care s-a spus, fiecare gest și să nu le uit niciodată … Stiu că Duhul Sfânt face lucrul acesta și voi putea urma exemplul vostru… Vă iubesc pe toate! Sunteți minunate! (Adriana Bumbar)

VD Cristina

Vreau să vă spun încă o dată cât de mult m-am bucurat să fim împreună și ce binecuvântare este să ne cunoaștem și să fim parte a Trupului Lui Hristos. Sunt fericită să fiu parte din acest grup de fete, cu care te poți ruga, poți studia, poți avea discuții profunde dar și să râzi cu poftă. (Corina S)

De fiecare dată când ma întorc de la întâlnirile cu voi, mă întreb…Oare ce am făcut să vă merit prietenia?? Și Duhul Sfânt îmi spune de fiecare dată același lucru: HAR!!!! Asta sunteți voi pt mine: dar nemeritat! (Diana C)

Tabara 2016 1