Scoala Priscila vazuta prin ochii studentelor

Ne-am întâlnit la Felix în penultimul modul al seriei a II-a, și am studiat împreună Dobândirea unei inimi înțelepte. Am petrecut clipe de cer… Acest curs ne-a ajutat să ne descoperim pe noi înșine, să ne cunoaștem inima, să descoperim convingerile care ne dirijează trăirea… Am învățat cum să înlocuim convingerile greșite cu ADEVĂRUL. Am învățat cum să evaluăm corect o situație și cum să ne mânuim emoțiile, cum și când să le exprimăm și când să nu o facem.
Am învățat apoi că IERTAREA este soluția rezolvării conflictelor și a durerilor trecutului. Numai iertarea va aduce eliberare si sănătate sufletului nostru.

Ce înseamnă Scola Priscila pentru participante? Ascultați câteva păreri:

– un program foarte bun si echilibrat pentru femeile care doresc cu adevarat sa-L cunoasca mei mult pe Dumnezeu, sa se schimbe si sa se implice in biserica. (Corina)
– pentru mine Scoala Priscila a insemnat mult HAR, binecuvantare si raspuns la toate intrebarile si “neputintele” pe care le aveam in dreptul lucrarii cu femeile. De fiecare data am gustat din frumusetea cerului, a partasiei pe care cred ca o vom gusta in vesnicii. (Mara)
– un loc unde te descoperi pe tine, iti descoperi identitatea, darurile, chemarea si esti ajutat sa-ti intelegi povestea vietii. Locul in care am inteles ca formarea de ucenici trebuie sa fie un stil de viata si intelegerea acestui fapt este provocarea vietii mele. (Mihaela)
– un loc in care cresti atat in cunostinte cat si in caracter, unde esti imbogatit prin experientele imparatsite si relatiile dezvoltate in grup. (Lidia)
– Scoala Priscila – experienta unica, de nereprodus! Un pamant bun in care m-a pus Dumnezeu pentru a creste in asemanarea cu El. (Lumi)
– locul unde mi-am vindecat rani ale trecutului, locul unde am fost motivata si echipata sa slujesc, unde mi-am conturat o viziune pentru viata mea. (Ioana)

corina-oct-2017