Anne Graham Lotz

Anne Graham Lotz

Considerată de către tatăl ei, Billy Graham, cel mai bun predicator al familiei, este una din vocile cele mai respectate din lumea creștină. Ea vorbește peste tot în lume cu înțelepciunea și autoritatea dobândită din anii mulți de studiere a cuvântului lui Dumnezeu. Prezentările ei captivante și învățătura ei care mișcă inimile au inspirat ascultători de toate categoriile, de la cei din celulele închisorilor și întâlniri de studiu biblic, până la cei de pe marile stadioane, din biserici sau școli teologice. În ciuda calităților ei oratorice excepționale și a pregătirii exemplare a mesajeor ei, ceea ce impresionează cel mai mult ascultătorii ei este acel duh blând și smerit de mare preț înaintea lui Dumnezeu de care vorbește apostolul Petru în epistola sa.

Mesajele ei centrate pe lucrarea de restaurare a ființei umane de către Fiul lui Dumnezeu o face să fie numită pe bună dreptate de către cei de la New York Times, unul din cei cinci mari evanghelisti contemporani.

Anne Graham Lotz este o autoare de mare calibru, câștigătoare a numeroase premii. Cele mai recente apariții editoriale sunt Așteptând să-l vedem pe Isus și Cerul, promisiunea lui Dumnezeu pentru mine.