Înzestrată pentru a dărui…

Luna martie este de departe o lună specială în care femeile sunt oarecum în centrul atenției. De aceea am dorit și noi, surorile din Satu Mare, să ne “sărbătorim ” ca femei, în Casa Domnului, dorind să primim cele mai alese cadouri din partea Lui: înțelepciune și călăuzire în tot ceea ce facem.
Dacă în această lună am primit multe cadouri sau flori, în cadrul conferinței “Înzestrată pentru a dărui”, am învățat cum să dăruim noi, ceea ce avem mai bun, soților noștri, copiilor și comunității din care facem parte.

Domnul ne-a învățat, prin invitata noastră, Lidia Schiopu, că tot ceea ce semănăm în “grădina” familiei noastre, aceea vom și culege. Dacă vom cuvânta de bine pe cei din casa noastră și pe cei din jur, vom moșteni binecuvântarea! Numai binecuvântându-ne unii pe alții, biserica din care facem parte și comunitatea noastră vor înflori. Așa cum vedem rezultatele binecuvântării în viața noastră pe acest pământ, tot așa semănatul are valențe eterne! De aceea, ce facem aici, ce alegem în această viață, determină locul în care ne vom petrece veșnicia!

După modelul Domnului nostru Isus care și-a trimis ucenicii să facă alți ucenici, tot așa și noi, am fost motivate în partea a doua a sesiunii, să dăm mai departe și altor femei ceea ce Domnul ne-a învățat. Grupul mic este un loc de părtășie în care noi femeile putem crește în maturitate spirituală, ne putem încuraja unele pe altele și tot acolo, învățăm ce înseamnă slujirea.
SM4A fost un timp binecuvântat, în care sufletele noastre s-au înviorat, și cele mai multe dintre noi am luat hotărâri , ne-am rededicat și refocalizat dăruirea și atenția noastră. Iată câteva mărturii:

“ Am decis ca de acum, să rostesc numai cuvinte de bine la adresa copiilor mei, să am o atitudine din care să răsară binecuvântarea la momentul potrivit “(Anca S.)

“Sunt atât de recunoscătoare Domnului pentru încă o “masă îmbelșugată”. Încă o șansă de a crește, de a fi încurajată și de a mă înviora. Asta a însemnat pentru mine conferința! A însemnat bucuria de a fi în părtășie cu surorile mele dar, mai mult decat atât: bucuria de a mă hrăni din Cuvântul Domnului care e mereu proaspăt. Domnul mi-a amintit din nou că merită să fac orice efort pentru roadele care se strâng în hambarul din cer. ”(Diana C.)

GRUP-SM3“Deși suntem o biserică mică și avem experiență puțină în lucrarea femeilor, această conferință ne-a demonstrat încă odată că, nu noi sau resursele noastre sunt cele care au făcut să iasă lucrurile bine, ci lucrarea este a Domnului! El o conduce și numai prin El vom merge mai departe cu puținul pe care îl avem”. (Adriana B.)

“Întâlnirea aceasta ne-a dat oportunitatea de a ne strânge surori din mai multe biserici, de a avea părtășie și de a strânge relațiile dintre noi. Domnul a făcut posibil acest lucru și Îi mulțumesc că pot fii o mică parte din planul Lui măret”(Laura D.)