Detalii Conferință 2024Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui… (Matei 6:33)

Cu dragoste și inspirație, vă invităm să ne însoțiți în călătoria noastră la conferința ce urmează să aibă loc la Timișoara din 31 mai până în 2 iunie. O poveste minunată va prinde contur prin discuțiile noastre și prin explorarea unor subiecte de profunzime și relevanță actuală.

În adâncul inimilor noastre, ne căutăm identitatea și căutăm să înțelegem gândul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi. Această călătorie către cunoaștere și asumare de sine ne va ghida spre (re)descoperirea identității și a scopului nostru în viață.

În acest parcurs, vom descoperi importanța păstrării focalizării și valorificării unității, în timp ce ne deschidem inimile pentru a accepta diversitatea ce ne înconjoară. Ne vom conecta cu valorile care ne-au ghidat în trecut și vom reflecta asupra lor în lumina prezentului.

Pe lângă toate acestea, ne vom opri și vom privi cu încredere spre viitorul nostru și al copiilor noștri, lăsându-ne îndemnate să trăim în prezent cu bucurie și speranță.

În călătoria noastră spre înțelegerea profundă și vindecarea sufletului, vom aborda subiecte sensibile precum vaginismul și singurătatea și vom căuta împreună soluții și sprijin pentru cei care se confruntă cu aceste provocări.

În egală măsură, vom celebra și susține rolul maternității și vom aprofunda cunoștințe despre cum putem fi mame remarcabile în generația noastră, călăuzind și încurajând noile generații.

Nu vor lipsi nici discuțiile despre provocările și bucuriile vieții de cuplu, precum și modalitățile de gestionare a conflictelor și de rezolvare a acestora.

Ne vom întreba cum putem face față ideilor contemporane și care sunt acestea, învățând să navigăm cu înțelepciune și discernământ în lumea în continuă schimbare în care trăim.

În final, vom fi motivate să privim spre scopul pentru care viața merită, cu adevărat, trăită.

Această conferință nu este doar un eveniment, ci o călătorie spirituală și intelectuală, o oază de cunoaștere și conexiune, în care fiecare participant este invitat să contribuie la povestea noastră comună.

Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de speranță și înțelegere.

Dintre subiectele pe care le vom expune se numără:

Cunoaște-ți, asumă-ți identitatea și identifică gândul lui Dumnezeu pentru tine!
Păstrează-ți focalizarea, valorizează unitatea, acceptă diversitatea în Trup!
Valori de ieri și de azi
Nu te îngrijora pentru viitorul copiilor tăi!
Vaginismul: cum poate fi tratat?
Fii mama în generația ta
Provocări în viața de cuplu
Conflictul și rezolvarea lui
Cum să faci față ideilor care te asaltează în lumea contemporană
Scopul pentru care viața merită trăită

Fiecare subiect este abordat cu atenție și profunzime.

Pregătiți-vă pentru o experiență memorabilă!