Wendy Wilson

Wendy Wilson


A slujit ca şi membră a grupului Entrust din 1984 cu focusul pe formarea de lideri în lucrarea cu femeile. Marea ei bucurie este să echipeze femei pentru marea provocare din Matei 28: 18-20 şi pentru rolul pe care femeile îl au într-o biserică sănătoasă şi în Împărăţia lui Dumnezeu.

Wendy şi-a început lucrarea făcând parte dintr-o echipă care se ocupa de instruirea femeilor din biserica din Romania şi Bulgaria, din 1985 pâna în 1992. Apoi, din 1992 pâna în 2009, ea a condus femeile din misiunea Echiparea Liderelor din Lucrarea cu Femeile, din Europa de est şi Rusia. În timpul acelor ani s-a dezvoltat mult aşteptata programă pentru lucrarea cu femeile, precum şi un model solid de instruire a lucrătoarelor şi a celor care transmit mai departe ceea ce au primit, in lucrarea cu femeile.

Wendy a fost împlicată şi ca şi vice-preşedintă a misiunii Entrust din 1999 până în 2007, ajutând la refocalizarea misiunii într-o strategică mişcare înspre o educaţie practică a adulţilor, sisteme de multiplicare şi înstruire a instructorilor.

Astăzi, cu peste 25 de ani de experienţă în lucrare, ea este bucuroasă să-şi dea toată atenţia înstruirii şi sfătuirii celor pasionaţi de misiune, bisericilor şi partenerilor în eforturile lor de a echipa şi a oferi resurse femeilor din întreaga lume.

Wendy şi soţul ei Ed Dudding locuiesc în Coeur D’Alene, Idaho, unde Ed slujeşte ca şi consilier şcolar şi de comunitate.


  Contact

  Fundatia E.B.E. România
  Str. Inului 2-5
  400636 Cluj Napoca
  tel: 0722 391445
  e-mail: fundatiaebe@gmail.com

  Lidia Şchiopu
  tel: 0742 149035
  e-mail: lidiaschiopu@gmail.com

  Investeşte mult, în puţini! Programul Priscila!