Linda Dillow

Linda Dillow


Împreună cu soţul ei Jody au locuit în Europa şi Asia şi sunt implicaţi de peste 30 de ani în lucrare creştină la nivel internaţional. Linda a făcut multe călătorii în România, Rusia, Ungaria, Polonia și Asia, fiind implicată în organizația internațională BEE (Biblical Education by Extension), cu scopul de a încuraja și dezvolta o lucrare cu femeile.

În prezent ea este invitată să vorbească la conferinţe pentru femei în America, Asia şi Europa. Dintre cărţile ei, traduse în limba română, amintim Linşteşte-mi inima îngrijorată, Partenera Creatoare, Conversaţii Intime (scrisă împreună cu Lorraine Pintus), Împlinește-mi sufletul însestat și Cum e să fii căsătorit cu mine?

Linda şi soţul ei locuiesc în prezent în Monument, Colorado.

LINDA despre ea însăși: Am 70 de ani – TÂNĂRĂ! – ceea ce înseamnă că ar trebui să mă pensionez, dar Dumnezeu este milostiv şi încă are treabă pentru mine, inclusiv venirea mea în România!

Am patru copii mari şi nouă nepoţi. Am fost binecuvântată să călătoresc în România, în timp ce ţara trecea printr-o perioadă dificilă şi am avut plăcerea să cunosc multe românce deosebite. Este o bucurie şi un privilegiu pentru mine să mă întorc şi să întâlnesc lideri din toata România (şi din Moldova)!


  Contact

  Fundatia E.B.E. România
  Str. Inului 2-5
  400636 Cluj Napoca
  tel: 0722 391445
  e-mail: fundatiaebe@gmail.com

  Lidia Şchiopu
  tel: 0742 149035
  e-mail: lidiaschiopu@gmail.com

  Investeşte mult, în puţini! Programul Priscila!